Din it-infrastruktur rummer måske et stort potentiale for optimering og besparelser ...

Bestil et gratis assessment her
Få overblikket med et gratis #GetModern Infrastructure Assessment

I takt med den hastige teknologiske udvikling og de dertilhørende krav, kan der nemt opstå ”huller” i den eksisterende it-infrastruktur. Huller som er vigtige at få lappet for at sikre virksomhedens fremadrettede konkurrencedygtighed.

For at hjælpe dig med at tage de første skridt mod en moderne og fremtidssikret it-infrastruktur kan vores ekspertteam nu tilbyde et gratis, uforpligtende #GetModern Infrastructure Assessment.

Et virkeligt eksempel
Et af de assessments, som KMD har udført på vegne af Dell Technologies afdækkede følgende optimeringspotentiale:

Hvad er et #GetModern Infrastructure Assessment helt præcist?

Et assessment giver et nøjagtigt overbliksbillede over, hvor der er ”huller” i din it-infrastruktur. En analyse baseret på performance på flere hundrede parametre inden for storage, netværk og servere viser hvor der i din it-infrastruktur er væsentlige besparelses- eller optimeringspotentialer.

Dine nuværende performancedata og driftsomkostninger sammenlignes med det du kan opnå ved at opgradere helt eller delvist til en moderne infrastruktur, baseret på de nyeste teknologier fra Dell Technologies.

Besparelses- og optimeringspotentialet synliggøres i en rapport tilpasset din virksomhed, der også viser, hvor hurtigt eventuelle investeringer i ny hardware vil tjene sig selv hjem.

Hvordan foregår det i praksis?

Det er faktisk ret nemt: Værktøjet Live Optics, som er udviklet af Dell Technologies, installeres og indsamler og analyserer metadata for belastning på hele infrastrukturen. Efter ca. 7 dage sammenfattes de indsamlede data i en rapport, der synliggør besparelses- og optimeringspotentialet inden for hastighed, svartider, driftssikkerhed, strømforbrug m.m. Værktøjet virker på al hardware.

Et #GetModern Infrastructure Assessment er naturligvis100% uforpligtende.

Bestil et gratis #GetModern Infrastructure Assessment

Har du brug for et uforpligtende møde omkring, hvordan vi bedst griber et #GetModern Infrastructure Assessment an, kan du udfylde dette skema. Så kontakter vi dig snarest.