Din it-infrastruktur rummer måske et stort potentiale for optimering og besparelser ...

Få overblikket med et gratis #GetModern Infrastructure Assessment fra Elitecom.

I takt med den hastige teknologiske udvikling og de dertilhørende krav, kan der nemt opstå ”huller” i den eksisterende IT-infrastruktur. Huller som er vigtige at få lappet for at sikre virksomhedens fremadrettede konkurrencedygtighed.

For at hjælpe dig med at tage de første skridt mod en moderne, ”vandtæt” og fremtidssikret IT-infrastruktur kan vores ekspertteam nu tilbyde et gratis, uforpligtende #GetModern Infrastructure Assessment.

Et virkeligt eksempel
Et af de assessments, som Elitecom har udført på vegne af Dell EMC afdækkede følgende optimeringspotentiale:

Hvad er et #GetModern Infrastructure Assessment helt præcist?

Et assessment giver et nøjagtigt overbliksbillede over, hvor der er ”huller” i din IT-infrastruktur. En analyse baseret på performance på flere hundrede parametre inden for storage, netværk og servere viser hvor der i din IT-infrastruktur er væsentlige besparelses- eller optimeringspotentialer.

Dine nuværende performancedata og driftsomkostninger sammenlignes med det du kan opnå ved at opgradere helt eller delvist til en moderne infrastruktur, baseret på de nyeste teknologier fra Dell EMC.

Besparelses- og optimeringspotentialet synliggøres i en rapport tilpasset din virksomhed, der også viser, hvor hurtigt eventuelle investeringer i ny hardware vil tjene sig selv hjem.

Hvordan foregår det i praksis?

Det er faktisk ret nemt: Værktøjet Live Optics, som er udviklet af Dell EMC, installeres og indsamler og analyserer metadata for belastning på hele infrastrukturen. Efter 1-7 dage sammenfattes de indsamlede data i en rapport, der synliggør besparelses- og optimeringspotentialet indenfor hastighed, svartider, driftssikkerhed, strømforbrug m.m. Værktøjet virker på al hardware, og man behøver ikke have Dell EMC i forvejen.

Et #GetModern Infrastructure Assessment er naturligvis100% uforpligtende.

Bestil et gratis #GetModern Infrastructure Assessment

Har du brug for et uforpligtende møde omkring, hvordan vi bedst griber et #GetModern Infrastructure Assessment an, kan du udfylde dette skema. Så kontakter vi dig snarest.

Du er naturligvis også velkommen til bare at ringe på +45 71 745 745